Samarbeidsavtale

Det første møtet er et innledende og uforpliktende møte (gratis), hvor du forteller litt om deg selv og jeg informerer om min rolle som svangerskapsterapeut/doula. Jeg svarer på alle spørsmål du måtte ha.  Det er viktig at begge parter føler at kjemien stemmer. Dersom vi allerede ved første møte skulle ønske å samarbeide, så avtales det første møtet mellom svangerskapsuke 25-32.

 

Et samarbeid vil inkludere:

  • Vi møtes 2-3 ganger (1,5-2 timer pr gang) mellom svangerskapsuke 25-36.

  • Jeg er tilgjengelig for spørsmål mandag-fredag fra kl. 16-21:00 (mobil/email), men svarer før dersom jeg har mulighet til det (standardpakken inkluderer 5 henvendelser).

  • Jeg er i «beredskap» for deg fra svangerskapsuke 38. Når fødselen er i gang, er jeg tilgjengelig og kan nåes på telefon hele døgnet. Jeg hører litt om hvordan du har det og om rienes varighet og frekvens, før vi avtaler når jeg skal komme til deg. Når vi først avtaler at jeg skal komme, er jeg hos deg helt til barnet ditt er født.

  • Jeg bli hos deg inntil 1,5 t etter fødselen.

  • Jeg kommer på 1 hjemmebesøk etter fødselen, hvor vi blant annet går gjennom fødselsforløpet, slik at du (dere) kan sette ord på hvordan du (dere) opplevde fødselen.  Det er ikke alltid man får med seg alle detaljene. Under fødselen skriver jeg ned det som skjer fra fødselen starter til babyen din er født.

Kr. 15.500,- (inkl. kjøring)
Ønsker man flere møter/samtaler
faktureres timepris.

Jeg skreddersyr et opplegg for deg, din partner, eller for deg og dine gravide venninner som kan inneholde:

Gravidyoga

Doulastøtte

Svangerskaps- og fødselveiledning

Gravidmassasje

Ta kontakt for å booke en avtale eller

om du lurer på noe

© 2019 av Ditt lille mirakel.

Tilpasset av William Høiness. Logo av Asbjørn Oddane Gundersen.